Orsi & Jan - Manna Lounge - Esküvo

August 25, 2013

Aki követi Mihalszky Roland munkáit, ismerosen csenghet Orsi&Jan neve... Nos, ahogy Roland is említette, ez egy vidám esküvo volt..és valóban... szertartásra a tanúval indián ugrásokban "bevonuló" volegény, menyasszony apukájával betanult nagyon aranyos, vicces nyitótánc (Daddy cool ugye-ugye? :) )  rengeteg nevetés, sok-sok játék, gyönyöru, szívhezszóló beszédek és pink hangulat, mindez a Manna Loungeban.

A szertartás egyébként a Vajdahunyad várában szabad ég alatt történt, volt is izgalom, esik-nem esik, végül szerencsénk volt, a szertartás végén a csoportképeknél kezdett csak el csöpögni, majd a vacsora helyszínére tartva özönvíz lett belole, de szerencsére csak néhány percig tartott, utána mintha mi sem történt volna, kitisztult az ég.

A vendégsereg itt is fantasztikus volt, és meg kell jegyeznem, a vofély is, remekül mozgatta mind a német, mind a magyar vendégeket, és a nagyszeru hangulatot még fokozni is tudta.

A zenekar remek volt, még a Gangnam Style is a repertoárjukon van :> (azt hiszem minden fotós nevében beszélek, ha azt mondom, nagyon szeretjük, vicces képeket lehet csinálni a táncolókról :> ) Ígérem, megtudakolom a zenekar nevét.




No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground