About me


A barátaim sokszor mondják, milyen szerencsés vagyok a munkámat illeto"en. Ilyenkor mindig eszembe jut egy régi emlék. Állásinterjún voltam egy dekorációs kellékeket gyártó cégnél, grafikus munkatársat kerestek. A beszélgetés során megkérdezték, szoktam-e fényképezni. Ijedten pislogtam rájuk és elmondtam hogy nem, nem szoktam fotózni, és egyáltalán semmi érzékem hozzá. Természetesen mondanom sem kell, nem vettek fel a munkára.
Életem tovább az életem, mígnem a barátom unszolására vettünk egy fényképezo"gépet. Elcsépelten hangzik, de szerelem volt elso" látásra. Mármint nem a barátommal, a fényképezo"géppel…;> Azóta eltelt picit több mint 6 év. Nem állítom hogy nem voltak mélypontok, de mindig a legjobbkor jött egy telefonhívás vagy épp egy email, amiben elmondták, mennyire örülnek hogy rátaláltak az oldalamra, és hogy mennyire tetszenek nekik a fotók, mert van bennük valami.. Soha nem értettem mire gondolnak, mit látnak bennük, amit én nem.

Egy kedves kollégámnak ez volt a válasza a kérdésemre:

"A képeidbo"l sugárzik a kecsesség, a no"iesség, az elegancia. A fotók önálló életre kelnek, a pillanatok megelevenednek. Páratlanul egyedi látásmóddal emeled az esküvo"i fotográfiát művészi színvonalra."

És végül, miért pont esküvo" és baba fotózás? A válaszom csak annyi, mert ezt imádom…

Buknicz TímeaMy friends often say how lucky I am with my job. This always reminds me of something that once happened to me in the past. I went for a graphic designer job interview to a Company, selling and producing decoration tools. While interviewing, I was asked whether I was familiar with taking photos? Well, I was quite surprised by the question. Then I shyly admitted that I nearly never took pictures as I found myself completely untalented in photography. It is needless to say that I did not get the job…

Things were going on as usual, up until my boyfriend and I decided to purchase a camera. I know it might sounds as a cliché but it was love at first sight. Not with my boyfriend, but with my camera! ;>
More than six years has come and gone so quickly… I would not say that I did not have my ups and downs… But whenever I felt down a bit, I always received a phone call or a kind email from somebody telling me how happy they were to find my website and see my special photos.
Honestly, I never quite understood what they meant by that, or what the “special thing” was until  a colleague of mine explained it to me:

 “…Your photos are graceful, elegant, extremely feminine and the moments you capture come to life.  You have a unique taste of photography and a fantastic sense of composing and this is how wedding photography becomes fine art…”

At last, why wedding and baby photography?  Simply because I adore them…

Proudly designed by Mlekoshi playground