Fanni & Hanna - Pipacs mezo

August 25, 2013

Fanni és Hanna története régre nyúlik, még az anyukájuk és az apukájuk esküvojét fotóztam 2007-ben (Ugye 2007, jól emlékszem? - Egyébként ez az esemény egy másik, számunkra nagy eseményhez is kötheto, az esküvojük elott egy nappal mentünk el Loláért, a berni pásztorunkért). Szóóóval Fannit már azóta fotózom, hogy menni tud, Hanna pedig már akkor is modellkedett, amikor még nem tudott  :)
Azóta eltelt néhány év, és ahogy mindenkinek vannak valami miatt kedvencei, nekem is, és oket nagyon bírom... Nem csoda...nagy egyéniségek :)) Ebben az évben az anyukájuk azt szerette volna, hogy pipacs mezoben fotózkodjunk (kertészek, egyébként a mi kertünket is Zsuzsi tervezi, ha kész leszünk teljesen, és elpakolunk mindent, mert most úgy néz ki az udvar...ajjjaj... teszek majd fel róla képet), volt is egy a közelükben, a mezo után pedig náluk is csináltunk még pár képet a kutyusaikkal.

Fanniról ez a kedvenc videóm, épp pelenkázza Hannát, ahogy beszél...kész vagyok tole... :D





Ez a harmadik éve, hogy közös fotózás is van egy másik alkalommal az unokatesókkal. Most már 4-re duzzadt a kis csapat, hamarosan az idei négyes fotózás is látható lesz a blogon, amit ezúttal a Gellért téri stúdiónkban csináltunk..(Tavaly Tihanyban voltunk, elotte évben pedig a csodálatos Turai kastélyban).
Azt hinné az ember, nehezebb a babákkal a fotózás, mint a pár évvel idosebb gyerekekkel...el kell, hogy oszlassam ezt a tévhitet, négy gyerkocöt leültetni egy helyre pedig egyenesen mission impossible...csak tudnám, honnan van ennyi energiájuk? :D

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground